3 nónapos ingyenes végpontvédelem

Amiben segíthetünk

Rendszergazdai szolgáltatásunkkal részt veszünk az Önök rendszereinek működtetésében, tevékenységünk a teljes IT életciklust átöleli.

Microsoft Azure

Az Azure a Microsoft felhőalapú platformja, egyre bővülő szolgáltatáscsomag, amellyel Önök a legkorszerűbb eszközökhöz és szolgáltatásokhoz juthatnak hozzá beruházási díj nélkül.

Kapcsolat

PENCOM Technika Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Szily János u. 26.
Telefon: (+36)94/510-420
Fax: (+36)94/510-421
E-mail: info@pencom.hu
Segédprogram...

Segédprogramok letöltése

TeamViewer

Kattintson a lenti TeamViewer képre, és mentse le az alkalmazást!

A letöltött programot indítsa el, majd diktálja be kollégánknak az "Ön azonosítója" 9 jegyű számot!

Anydesk

Kattintson a lenti AnyDesk képre, és mentse le az alkalmazást!

Képtalálatok a következőre: AnydeskAzure

Felhő

Felhő

Az információtechnológia ipar jelentős változáson ment keresztül az utóbbi években. A többségében drága, saját üzemeltetésű rendszerektől a fókusz átkerült a szolgáltatásként igénybe vehető, könnyen skálázható felhőalapú szolgáltatásért. Ezek a hatalmas szerverfarmok többnyire olyan helyeken „nőnek ki” (pl. vízierőművek közvetlen szomszédságában), ahol az egyébként magas energiafelhasználást alacsony árakkal kompenzálják. A gigantikus méretek végett nem csak a gazdaságosság üzemeltetés a szolgáltatás egyik versenyelőnye, hanem az a biztonság is (legyen szó adatbiztonságról, vírusvédelemről), amelyet egy magyar vállalkozás soha nem engedhetne meg magának.

A cloud-megoldások az Önök erőforrásait is optimálisan használja: segítségével csökkenthető a beszerzendő IT infrastruktúrára (hardverekre, szoftverekre) fordított pénz, idő és energia, cserébe pedig megbízható, folyamatosan fejlesztett, biztonságos megoldást és szolgáltatást kapnak a felhasználók.

NEM MINDEN ADATÁT TENNÉ A FELHŐBE?

A legegyszerűbben felhő a gmail, hotmail, freemail vagy más, böngészőalapú levelezőrendszerrel szemléltethető, ahol mind a leveleink, mind a címtárunk és egyéb kapcsolódó információink, mind pedig maga a levelezőrendszer egy távoli szerveren van, amelyet bármikor, bárhonnan, többfajta eszköz (PC, okostelefon, táblagép, stb.) segítségével elérhetünk, használhatunk.

A PENCOM TECHNIKA KFT. SZAKEMBEREINEK ERŐSSÉGEI KÖZÉ TARTOZIK A FELHŐALAPÚ RENDSZEREK MEGTERVEZÉSE ÉS BEVEZETÉSE. EZEN A TÉREN EGYEDÜLÁLLÓ TAPASZTALATOKKAL RENDELKEZÜNK A VAS MEGYÉBEN ÉS A NYUGAT-DUNÁNTÚLON.

MIÉRT ÉRI MEG A FELHŐSZOLGÁLTATÁS ÖNNEK?

  • Szolgáltatás – nincs beruházás, így a jelentős befektetéstől megkíméljük, csak a szolgáltatás díját kell fizetni.
  • Méretezhető – csak azt és annyit vesz igénybe, amire és amennyire ténylegesen szüksége.
  • Hardverigény – mivel az alkalmazások és adatok nem az Ön szerverein vagy a hálózatában lévő gépeken futnak, egyszerűbb, olcsóbb megoldások közül választhat.
  • Ár – a szolgáltatás ára rendszerint a felhasználók számával arányosan változik.
  • Üzemeltetés – az üzemeltetés napi feladata és gondja mostantól a szolgáltató vállát nyomja.
  • Frissítés – a felhőalapú szolgáltatás mögött futó alkalmazást a visszajelzések, igények alapján folyamatosan fejlesztik, nincs külön szoftverfrissítési költség.
  • Adatbiztonság – adatai folyamatos backup mentéseit a szolgáltató oldja meg.
  • Hely- és időfüggetlenség – Ön és kollégái bármikor, bárhonnan elérhetik a szolgáltatást.

FELKELTETTE A KÍVÁNCSISÁGÁT AZ AZURE? RÉSZLETEKRE KÍVÁNCSI?
ADJA MEG ELÉRHETŐSÉGÉT, KOLLÉGÁINK FELVESZIK ÖNNEL A KAPCSOLATOT!


Segíthetünk?

Adja meg elérhetőségeit, hamarosan keresni fogjuk.

A Microsoft felhőalapú megoldásait szakképzett kollégáink jelentős tapasztalattal vezetik be az Ön szervezeténél is. Közel 2.000 kliensnél már bizonyítottunk. Keressen minket bizalommal!

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!

!
!
!
!
!
!

CAPTCHA


Vissza az előző oldalra!
PENCOM Technika Kft. - Magyar