3 nónapos ingyenes végpontvédelem

Amiben segíthetünk

Rendszergazdai szolgáltatásunkkal részt veszünk az Önök rendszereinek működtetésében, tevékenységünk a teljes IT életciklust átöleli.

Microsoft Azure

Az Azure a Microsoft felhőalapú platformja, egyre bővülő szolgáltatáscsomag, amellyel Önök a legkorszerűbb eszközökhöz és szolgáltatásokhoz juthatnak hozzá beruházási díj nélkül.

Kapcsolat

PENCOM Technika Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Szily János u. 26.
Telefon: (+36)94/510-420
Fax: (+36)94/510-421
E-mail: info@pencom.hu
Segédprogram...

Segédprogramok letöltése

TeamViewer

Kattintson a lenti TeamViewer képre, és mentse le az alkalmazást!

A letöltött programot indítsa el, majd diktálja be kollégánknak az "Ön azonosítója" 9 jegyű számot!

Anydesk

Kattintson a lenti AnyDesk képre, és mentse le az alkalmazást!

Képtalálatok a következőre: AnydeskAzure

Microsoft Azure Backup

Microsoft Azure Backup

Egy „ökölszabály” szerint míg a hardver 1 egységet, a szoftver 10-et képvisel, addig a szervezetnél kezelt digitális adat értéke kb. 100! Az Ön munkahelyén hogy védik az adatvagyont?

Felmérések és tapasztalatunk szerint a vállalkozások, intézmények egyáltalán nem a súlyának megfelelően kezelik az adatok mentését, archiválását: alkalmanként, egyik gépről a másikra, néha pendrive-ra, nagyobb cégek talán valamilyen szalagos egységre készítenek biztonsági másolatot. A szomorú meglepetés általában akkor éri a felhasználót, amikor egy dokumentumot, egy adatbázist vissza kellene tölteni...

MEGOLDÁS? MICROSOFT AZURE BACKUP!

FELHŐBE MENTÉS ELŐNYEI

A felhőalapú biztonsági mentési rendszerek megbízható, költségkímélő és méretezhető megoldást nyújtanak. A szolgáltatás minimális üzemeltetési költségek mellett tőkebefektetés szükségessége nélkül érhető el. Az Ön adatai és alkalmazásai bárhol lehetnek: kliens gépen, szerveren vagy akár a felhőben, az Azure Backup képes megvédeni.

HATÉKONY ÉS RUGALMAS MEGOLDÁS

Az Azure biztonsági mentés hálózaton és lemezen egyaránt hatékonyan használható. Ha befejeződött a kezdeti beültetés, a rendszer csak a növekményes változásokat küldi el a megadott gyakorisággal. A beépített funkciók (például tömörítés, titkosítás, hosszabb megőrzés és sávszélesség-szabályozás) segítenek az informatikai hatékonyság megteremtésében.

BIZTONSÁGOS ÉS MEGBÍZHATÓ

A mentési adatok biztonságban vannak a tárolóban. A biztonsági mentési adatokat földrajzilag eltérő helyeken replikált tárolóban tároljuk, amely az adatokat hat példányban őrzi az Azure két adatközpontjában. 99,9%-os rendelkezésre állásának köszönhetően az Azure biztonsági mentés nyugodt üzemeltetést biztosít.

FELKELTETTE A KÍVÁNCSISÁGÁT AZ AZURE BACKUP SZOLGÁLTATÁSA? RÉSZLETEKRE KÍVÁNCSI? ADJA MEG ELÉRHETŐSÉGÉT, KOLLÉGÁINK FELVESZIK ÖNNEL A KAPCSOLATOT!


Segíthetünk?

Adja meg elérhetőségeit, hamarosan keresni fogjuk.

A Microsoft felhőalapú megoldásait szakképzett kollégáink jelentős tapasztalattal vezetik be az Ön szervezeténél is. Közel 2.000 kliensnél már bizonyítottunk. Keressen minket bizalommal!

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!

!
!
!
!
!
!

CAPTCHA


Vissza az előző oldalra!
PENCOM Technika Kft. - Magyar