Hogyan legyen hatékonyabb a vállalkozásom a Microsoft irodai alkalmazásaival?

Microsoft Office365 irodai programcsomag olyan szolgáltatásokkal segíti a KKV-ket, amelyeket korábban csak a közép- és nagyvállalatok érhettek el.

Amiben segíthetünk

Rendszergazdai szolgáltatásunkkal részt veszünk az Önök rendszereinek működtetésében, tevékenységünk a teljes IT életciklust átöleli.

Microsoft Azure

Az Azure a Microsoft felhőalapú platformja, egyre bővülő szolgáltatáscsomag, amellyel Önök a legkorszerűbb eszközökhöz és szolgáltatásokhoz juthatnak hozzá beruházási díj nélkül.

Hírek


Így győzd meg főnököd az adatvédelem fontosságáról
2019. szeptember 11., 15:00

Senki sincs biztonságban. Magyarországon (arányosan) ugyan sokkal kevesebb kisvállalkozást ér kibertámadás, mint például az USA-ban, de senki sem tudhatja, nem éppen az ő vállalkozása lesz-e a köve...

Részletek

Hogyan legyen hatékonyabb a vállalkozásom a Microsoft iro...
2019. szeptember 05., 10:00

A Microsoft Office365 irodai programcsomag olyan szolgáltatásokkal segíti a KKV-ket, amelyeket korábban csak a közép- és nagyvállalatok érhettek el: céges e-mail címeket kezel, támogatja a közös, h...

Részletek

Már letölthető az Office 2019
2018. október 03., 15:00

Elérhetővé tette Office irodai programcsomagjának jövő évi számozású új verzióját a Microsoft. PC-re csak akkor telepíthető az Office 2019, ha Windows 10 fut a gépen.

Részletek

Logiscool iskola Zalaegerszegen és Keszthelyen
2018. augusztus 29., 16:00

A Pencom Technika Kft. aktív szerepvállalásával Zalaegerszegen immár a 4., Keszthelyen a 2. félévében várjuk az informatika, programozás iránt érdeklődő 7-15 éves fiatalokat.

Részletek

New Way of Work – Avagy mit jelent a digitális munkavégzés?
2018. március 02., 09:40

Ezúton szeretnénk meghívni a Microsoft Magyarország és a Pencom Technika nevében a KKV szektor döntéshozói, IT szakemberei számára szervezett üzleti reggelinkre.

Részletek

Mihamarabb frissítsen, megszűnt a Office 2007 támogatása!
2017. október 10., 10:10

2017. október 10-én véget ért a Microsoft Office 2007 támogatása.

Részletek

Felhő: a nyitott ajtó! De mi van odabent?
2017. május 24., 13:50

A Pencom Technika Kft. a Microsoft Magyarországgal együttműködve szakmai délelőttöt tartott Szombathelyen a Tóvendéglőben. A rendezvény célja volt, hogy olyan szolgáltatásokat mutassunk be a felhas...

Részletek

Logiscool programozó iskola Szombathelyen
2016. augusztus 05., 13:47

A Pencom Technika Kft. közel húszesztendős története során igyekezett élen járni az innováció, az új technológiák alkalmazásában és terjesztésében. Büszkék vagyunk arra, hogy tulajdonosként részese...

Részletek

Felhőszolgáltatással és a Pencommal nagyot lendíthet váll...
2015. május 20., 13:42

Mi az a felhőszolgáltatás? A cikkünkben nem csak erre a kérdésre kaphatja meg a választ.

Részletek

Office 365 Workshopot tartottunk
2015. április 27., 13:40

A Microsoft Magyarország és a Pencom Technika Kft. Office 365 Workshopot tartott a szombathelyi Tóvendéglő különtermében, amely során a megjelentek áttekintést kaptak a felhőről (cloud computing), ...

Részletek

Office 365 Workshop
2015. április 01., 13:34

A Microsoft Magyarország és a Pencom Technika Office 365 Workshopot rendez elsősorban vállalkozások, szervezetek döntéshozói, IT-szakemberei számára, melyre tisztelettel meghívja.

Részletek

Windows Server 2003 End of Support
2015. március 24., 13:31

Ön tudta, hogy 2015. július 14-én megszűnik a Windows Server 2003 támogatottsága?

Részletek

Költségek lefelé, tárhelyek kapacitása pedig irány a végt...
2015. március 03., 13:30

Számos publicisztika jelent meg az elmúlt években, amely arról szólt, hogy az IT költségek folyamatosan csökkennek, ezzel együtt az adatok tárolására szolgáló helyek (legyen szó valamilyen felhőszo...

Részletek

Önkormányzati O365 esettanulmány a Microsoft weblapján
2015. március 01., 13:26

Tanár, diák, polgármester egyetlen levező rendszerben. Szombathely önkormányzata egy hibrid Exchange levelezési rendszert épített ki: a polgármesteri hivatal körülbelül 300 munkatársa helyben telep...

Részletek

Mától ingyen Office-t kaphatnak a tanárok és diákok
2014. december 04., 13:25

Mától minden köznevelésben tanuló, vagyis közel 1,3 millió diák és tanár töltheti le jogtisztán és ingyenesen az Office 365 Office ProPlus (Word, Excel, PowerPoint és társai) legfrissebb változatát.

Részletek

Office 365 Workshopot tartottunk
2014. november 25., 13:22

Office 365 Workshopot tartottunk, ahol a 17 résztvevő 9 számítógépen és néhány okostelefonon azonnal kipróbálhatta a Microsoft felhőszolgáltatásait.

Részletek

New Way of Work – Avagy mit jelent a digitális munkavégzés?

2018. március 02., 09:40

Ezúton szeretnénk meghívni a Microsoft Magyarország és a Pencom Technika nevében a KKV szektor döntéshozói, IT szakemberei számára szervezett üzleti reggelinkre.

A digitális-technológia fejlődésével együtt az elmúlt években jelentősen átalakultak a munkavégzéssel kapcsolatos elvárásaink, szokásaink. Kollégáink között egyre nagyobb számban jelennek meg az Y-Z generáció képviselői, a digitális kor „bennszülöttjei”; egyre többet és egyre több eszközön végzünk érdemi munkát, mely során egy egyénről az együttműködésre kerül a hangsúly.

A felgyorsult világunkban egyúttal új kihívásoknak kell megfelelnünk: felhő, mobilitás, kollaboráció, adatbiztonság.

A ’New Way of Work – Avagy mit jelent a digitális munkavégzés?’ rendezvényünk célja konkrét gyakorlati példákon keresztül megmutatni cégvezetőknek, IT-s szakembereknek, döntéshozóknak, hogy mi a víziónk a Modern Workplace-ről, hogyan képzelünk el egy hatékony digitális munkahelyet.

Az előadás a következő témákra ad választ:

  • New Way of Work – hogyan változik a világ, a digitális átalakulás hatásai, kulturális változások, Y-Z generáció, mobil eszközök szerepe.
  • Modern Munkahely – milyen lehetőségek vannak a Modern Munkahely megoldásunkban, hogy néz ki az Office 365, milyen értékeket hordoz.
  • Biztonsági megoldások a Modern Munkahely platformban, dokumentumvédelem, levelezés védelme, hogyan segíti mindez a GDPR megfelelést.
  • Modern Munkahely egy csomagban – A Microsoft 365 csomagok bemutatása, mely az Office 365 + EMS + Windows 10 kombinációja.
  • Demo (Microsoft Planner és Teams, desktopon és mobilon; ATP védelem a levelezésben; Hogyan gátoljam meg, hogy egy bizalmas dokumentumot privát felhőtárhelyre mentsek).

Helyszín: HALADÁS Sportkomplexum, VIP-LOUNGE terme (Szombathely, Rohonci út 3.)

Időpont: 2018. március 22. (csütörtök) 9:00-12:00

Előadó: Orbán Bence - Microsoft – Modern Workplace Small, Medium and Corporate

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött a férőhelyek limitáltsága miatt.


Regisztráció

Kérjük, a rendezvényen való részt vételhez adja meg az alábbi adatait.
A regisztráció elfogadásáról hamarosan visszaigazoló e-mailt fogunk küldeni.

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!

!
!
!
!
!
!

CAPTCHA


Vissza az előző oldalra!
PENCOM Technika Kft. - Magyar