Amiben segíthetünk

Rendszergazdai szolgáltatásunkkal részt veszünk az Önök rendszereinek működtetésében, tevékenységünk a teljes IT életciklust átöleli.

Microsoft Azure

Az Azure a Microsoft felhőalapú platformja, egyre bővülő szolgáltatáscsomag, amellyel Önök a legkorszerűbb eszközökhöz és szolgáltatásokhoz juthatnak hozzá beruházási díj nélkül.

Office 365

Az Office 365 az Office irodai szoftvercsomag aktuális verzióján kívül olyan online szolgáltatásokat nyújt Önöknek, mint a MS Exchange alapú levelező rendszer.

Kapcsolat

PENCOM Technika Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Szily János u. 26.
Telefon: (+36)94/510-420
Fax: (+36)94/510-421
E-mail:
TeamViewer...

TeamViewer letöltése

Kattintson a lenti TeamViewer képre, és mentse le az alkalmazást!

A letöltött programot indítsa el, majd diktálja be kollégánknak az "Ön azonosítója" 9 jegyű számot!Office365Mi az Office 365?

Az Office 365 az Office irodai szoftvercsomag aktuális verzióján kívül olyan online szolgáltatásokat nyújt Önöknek, mint a MS Exchange al...

Részletek
Office 365 szolgáltatásai

Az Office 365 a Microsoft stabil pillérein álló felhőszolgáltatás, amely lehetővé teszi Önnek minimális ráfordítással – beruházási díj né...

Részletek
Office 365 árak

A Microsoft különböző árú és összetételű csomagokat állított össze kis- és nagyvállalatok, valamint kormányzati szervek számára.

Részletek
Office 365 bevezetés

Segítünk Önöknek az Office 365 megfelelő csomagjának kiválasztásán túl annak bevezetésében is.

Részletek

Vissza az előző oldalra!

PENCOM Technika Kft. - Magyar