3 nónapos ingyenes végpontvédelem

Amiben segíthetünk

Rendszergazdai szolgáltatásunkkal részt veszünk az Önök rendszereinek működtetésében, tevékenységünk a teljes IT életciklust átöleli.

Microsoft Azure

Az Azure a Microsoft felhőalapú platformja, egyre bővülő szolgáltatáscsomag, amellyel Önök a legkorszerűbb eszközökhöz és szolgáltatásokhoz juthatnak hozzá beruházási díj nélkül.

Kapcsolat

PENCOM Technika Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Szily János u. 26.
Telefon: (+36)94/510-420
Fax: (+36)94/510-421
E-mail: info@pencom.hu
Segédprogram...

Segédprogramok letöltése

TeamViewer

Kattintson a lenti TeamViewer képre, és mentse le az alkalmazást!

A letöltött programot indítsa el, majd diktálja be kollégánknak az "Ön azonosítója" 9 jegyű számot!

Anydesk

Kattintson a lenti AnyDesk képre, és mentse le az alkalmazást!

Képtalálatok a következőre: AnydeskOffice365

Mi az Office 365?

Mi az Office 365?

Az Office 365 az Office irodai szoftvercsomag aktuális verzióján kívül olyan online szolgáltatásokat nyújt Önöknek, mint a MS Exchange alapú levelező rendszer, az adatok és dokumentumok biztonságos tárolását és a munkatársak közötti együttműködést lehetővé tevő kiszolgáló, a Skype-szerű kommunikációs eszköz, amely akár videokonferenciák megtartását is támogatja, sőt egyre több, a szervezetek hatékony működését támogató megoldás is a szolgáltatáscsomag része.

A leveleit, naptárbejegyzéseit, dokumentumait – a felhőalapú szolgáltatásnak köszönhetően – Ön bárhonnan elérheti – PC-ről, Apple termékekről, vagy akár okos-telefonról is.

Office 365

AZ OFFICE 365 SZOLGÁLTATÁSAI ÉRDEKLIK?

AZ ÁRAK ÉRDEKLIK?

BEVEZETÉSEN GONDOLKODIK?

Az üzleti szintű levelezéssel, online konferenciával, a felhőben biztonságosan tárolt fájljaival, a céges – belső – portállal, közösségi hálózattal Ön mindig naprakész lehet! Egységes, ismerős megjelenés. Akár útközben is. Többféle csomaggal – az Önök méretéhez és igényeihez igazodva – állunk rendelkezésükre. Ha nem sikerül eligazodni a lehetőségek között, szakképzett, tapasztalt kollégáink segítenek benne. Válasszuk együtt ki az optimális megoldást! Ha sikerült a megfelelő csomagot kiválasztani, kollégáink ingyenes tanácsadással, és személyre szabott migrációs tervvel segítik Önt. Referenciáink biztos alapot nyújtanak, hogy zökkenőmentesen költöztessük rendszerüket a felhőbe.
Bővebben Bővebben Bővebben

FELKELTETTE A KÍVÁNCSISÁGÁT AZ OFFICE 365? TOVÁBBI RÉSZLETEKRE KÍVÁNCSI?
ADJA MEG ELÉRHETŐSÉGÉT, KOLLÉGÁINK FELVESZIK ÖNNEL A KAPCSOLATOT!


Kipróbálná?

Adja meg elérhetőségeit, hamarosan keresni fogjuk.

A Microsoft felhőalapú megoldásait szakképzett kollégáink jelentős tapasztalattal vezetik be az Ön szervezeténél is. Közel 2.000 kliensnél már bizonyítottunk. Keressen minket bizalommal!

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!

!
!
!
!
!
!

CAPTCHA


Vissza az előző oldalra!
PENCOM Technika Kft. - Magyar