3 nónapos ingyenes végpontvédelem

Amiben segíthetünk

Rendszergazdai szolgáltatásunkkal részt veszünk az Önök rendszereinek működtetésében, tevékenységünk a teljes IT életciklust átöleli.

Microsoft Azure

Az Azure a Microsoft felhőalapú platformja, egyre bővülő szolgáltatáscsomag, amellyel Önök a legkorszerűbb eszközökhöz és szolgáltatásokhoz juthatnak hozzá beruházási díj nélkül.

Kapcsolat

PENCOM Technika Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Szily János u. 26.
Telefon: (+36)94/510-420
Fax: (+36)94/510-421
E-mail: info@pencom.hu
Segédprogram...

Segédprogramok letöltése

TeamViewer

Kattintson a lenti TeamViewer képre, és mentse le az alkalmazást!

A letöltött programot indítsa el, majd diktálja be kollégánknak az "Ön azonosítója" 9 jegyű számot!

Anydesk

Kattintson a lenti AnyDesk képre, és mentse le az alkalmazást!

Képtalálatok a következőre: AnydeskOffice365

Office 365 szolgáltatásai

Office 365 szolgáltatásai

Az Office 365 a Microsoft stabil pillérein álló felhőszolgáltatás, amely lehetővé teszi Önnek minimális ráfordítással – beruházási díj nélkül –, hogy leveleit, dokumentumait bárhová „magával vigye”, mindenhol elérje.

Az Office 365 szolgáltatásai

AZ OFFICE 365 ELEMEI!

OFFICE ONLINE

A megszokott irodai alkalmazások webes megoldása lehetővé teszi, hogy bárhol elérje, szerkeszthesse Office dokumentumait, számolótábláit, villámgyorsan prezentációt készítsen a megszokott környezetben.

OFFICE CSOMAG PC-N, TÁBLAGÉPEN ÉS TELEFONON

Élvezze a teljes, telepített Office-élményt PC-n, Macen, Windows-táblagépeken, iPad®-en, Android-táblagépeken és a legtöbb mobileszközön. Minden felhasználó 5 PC-re vagy Macre, 5 táblagépre (Windows, iPad, Android) és 5 telefonra telepítheti az Office-t.

EXCHANGE ONLINE, LEVELEZÉS ÉS NAPTÁRAK

Üzleti szintű levelezési szolgáltatások várják a megszokott, kifinomult asztali Outlook alkalmazáson keresztül, illetve a böngészőből használható Outlook Web App segítségével. Minden felhasználó 50 GB-os postaládát kap, és akár 25 MB-os mellékleteket is küldhet.

LYNC ONLINE – SKYPE

Csevegőüzenetek, hanghívások és videohívások formájában kommunikálhat a többi Lync-felhasználóval, és láthatóvá teheti az elérhetőségi állapotát mások számára. Az elérhetőségi állapotot, a csevegőüzeneteket és a Skype-felhasználók felé irányuló hanghívást is támogatja a program.

SHAREPOINT ONLINE – CSOPORTWEBHELYEK

A felhasználónként 500 MB-tal bővülő 10 GB-os alaptárhely kiváló lehetőséget nyújt a dokumentumok könnyű eléréséhez és megosztásához, céges hírek kommunikálásához, űrlapok kitöltéséhez, sőt akár vállalati Wikipédia építésére nem csak informatikusoknak.

ONEDRIVE – EGYSZERŰ FÁJLTÁROLÁS ÉS –MEGOSZTÁS

A OneDrive vállalati verziója minden egyes felhasználónak 1 TB tárhelyet nyújt, hogy bárhonnan hozzáférhessenek a dokumentumaikhoz. Megoszthatják a fájljaikat a szervezeten belül és kívül, beállíthatják, hogy ki láthatja és szerkesztheti az egyes fájlokat, és könnyedén szinkronizálhatják a fájlokat számítógépekkel, Mac gépekkel és más eszközökkel.

YAMMER – KÖZÖSSÉGI HÁLÓZAT

A Yammer-alapú együttműködési szoftverek és üzleti alkalmazások lehetővé teszik, hogy alkalmazottai a megfelelő személyekkel lépjenek kapcsolatba, információkat osszanak meg a csoportok között és projektek alapján szervezzék a teendőket, hogy az előrehaladásuk gyorsabb és eredményesebb legyen.

LYNC – ONLINE KONFERENCIÁK

Online értekezleteket tarthat hanggal és videoképpel, egyetlen kattintással végezhető képernyő-megosztás és HD-videokonferenciák használatával. Csökkentse utazási költségeit, tegye hatékonyabbá tárgyalásait, megbeszéléseit!

KÍVÁNCSI A KÜLÖNBÖZŐ CSOMAGOKRA ÉS A SZOLGÁLTATÁSOK ÁRAIRA? OFFICE 365 BEVEZETÉSÉN GONDOLKODIK? OLVASSA EL AJÁNLATUNKAT ÉS VEGYE FEL A KAPCSOLATOT A PENCOM TECHNIKÁVAL!


Kipróbálná?

Adja meg elérhetőségeit, hamarosan keresni fogjuk.

A Microsoft felhőalapú megoldásait szakképzett kollégáink jelentős tapasztalattal vezetik be az Ön szervezeténél is. Közel 2.000 kliensnél már bizonyítottunk. Keressen minket bizalommal!

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!

!
!
!
!
!
!

CAPTCHA


Vissza az előző oldalra!
PENCOM Technika Kft. - Magyar